Bezig met laden...

Logboek

Crown Helicopters definitief voorbij...

Crown Helicopters definitief voorbij...

Op 24 Oktober 2017 werd het faillissement van Crown Helicopters BVBA in vereffening, per vonnis van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen definitief afgesloten door vereffening. Crown Helicopters werd ooit door de Heligroup eigenaars overgenomen

De vereffenaar in dit dossier was Bernard Van Milders, die ook Afgevaardigde Bestuurder (via de vennootschap Salphen NV) is van Flying Group en Heli Group.

Ook bij Heli Group zijn er sinds 2014 geen helikopter activiteiten meer; de onderneming zal worden opgedoekt volgens het jaarverslag van de bestuurders. Er is blijkbaar een nog hangende rechtszaak die de vereffening van de onderneming nog tegenhoudt maar eens deze rechtszaak beeindigd zou HeliGroup worden vereffend. 

Maar in ons Belgisch Luchtvaartregister staat de Airbus Helicopters H-120 (EC120 - Colibri) met call sign OO-HPP nog steeds op naam van HeliGroup. Overigens is de OO-HPP een ex-Crown Helicopters machine.

2 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *