Bezig met laden...

Logboek

EHang bevestigt ontwikkeling van bemande VTOL serie

EHang bevestigt ontwikkeling van bemande VTOL serie

EHang blijft verbazen en met een snel tempo nieuwigheden aankondigen. Nu bevestigde EHang dat het een nieuwe eVTOL serie, de VT's, ontwikkelt. Ondertussen wordt met de Chinese luchtvaartautoriteit CAAC verder gewerkt aan de certificatie van de EH216 en gaat EHANG zichzelf heruitvinden als een UAM operator.  

De VT30 zou bedoeld zijn voor transport van passagiers, en beduidend langer kunnen vliegen dan de EH216. De eVTOL zou 300 kilometers ver kunnen vliegen en zou de "vertical take off & landing capaciteit" combineren met een kruissnelheidmechanisme, maar wel een eenvoudiger principe dan een tiltrotor. EHang wilde gedurende de 2020 earnings call niet verder ingaan op de details van nieuwe ontwerp.  

De VT10 en VT20 zouden onbemande eVTOL's zijn, en de VT25 een testtoestel die model staat voor de VT30. 

Zoals we reeds eerder schreven verbaast EHang ons steeds met nieuwe aankondigingen maar moeten we wel wachten op de eerste realisatie's. Als al de aankondigingen zich realiseren zal EHang de onbetwiste marktleider zijn in de eVTOL industrie. Onze twijfel over de haalbaarheid wordt vooral gevoed door het aantal en het ritme waarmee de aankondigingen van belangrijke projecten worden gedaan. 

EHang heeft veel believers maar in onze ogen is dit allemaal onmogelijk te realiseren, maar we zijn graag mis...   

We kregen gisteren een foto binnen van de EHang 216 in de uitvoering van de Spaanse Politie, klik hier. Hierover deed EHang helemaal geen aankondiging... We zoeken uit of dit een testtoestel is of een nieuwe project van de Spaanse politie.

We keep you posted!

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *