Bezig met laden...

Logboek

Was de Trump familie slachtoffer van een aanslag?

Was de Trump familie slachtoffer van een aanslag?

Nee, Helispot is niet uit op sensatie om zijn kijkcijfers de hoogte in the jagen; maar toch willen wij U deze complottheorie van The Enquirer niet onthouden.

Volgens The Enquirer en Radar, US tabloids die Trump als 'fake news' catalogeerde, zou er een complot zijn tegen de Trump familie om hen om te brengen. Hiervoor zouden de helikopters van de Trump groep worden gebruikt die, volgens The Enquirer - zie de video hieronder - een paar zeer abnormale en zeer gevaarlijke gebreken vertoonden. 

Vooral de crash in Jul 2017, waarbij de staartrotor van de Sikorsky helikopter loskwam van het toestel doet de experts de wenkbrauwen fronsen. De zoon van president Trump samen met de crew en twee agenten van de Geheime Dienst, zaten toen in de helikopter maar iedereen kwam heelhuids uit de crash. De oorzaak van de crash werd toen niet bekend gemaakt.

Er was ook een ander incident waarbij in een Trump Sikorsky S-76 helikopter in volle vlucht een turbine uitviel en het toestel naar het dichtstbijzijnde vliegveld moest vliegen voor reparatie. Ook hier zaten leden van de Trump familie in het toestel.

Is dit puur toeval of is dit 'fake news', U zult het zelf moeten uitmaken!!

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *