Bezig met laden...

Logboek

Een jaar Voom: tijd om even een balans op te maken

Een jaar Voom: tijd om even een balans op te maken

Tijd om even te kijken hoe het Voom vergaat na een jaar aciviteit en sinds Februari 2018 een volle dochteronderneming van de Airbus Group.

Een jaar geleden starte Voom zijn helicopter-on-demand platform in Sao Paolo, een van de grote steden in Brazilie. Intussen is Voom met zijn on-line platform ook opgestart in Mexico City. 

Het businessmodel van Voom is het connecteren van de vraag van reizigers met betrouwbare en gelicencieerde helikopter operatoren. De missie van Voom is om de reizigers een betere dagelijkse reiservaring te geven. Het gebruik van de lucht als taxiweg voor de dichtgeslibde grootstad is de oplossing die Voom aanbiedt.

Sinds Februari 2018 is Voom deel van Airbus Helicopters en kan nu een snelle globale expansie maken binnen een bekend netwerk van profesionele helikopter operatoren die al dan niet met Airbus helikopters vliegen.

De on-line booking moet slechts 60 minuten voor de take-off gebeuren en de reiziger moet slechts 15 minuten voor de boarding aankomen.

Het business model van Voom geeft de stadsmobiliteit een extra dimensie! Voom stelt het zo:  'We help people travel smarter, work more efficiently, and live better.' 

Het is nog niet bekend of, en wanneer Airbus Helicopters dit model naar Europese grootsteden gaat uitrollen.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *