Bezig met laden...

Logboek

Robinson levert 700e R66 aan Air Technology Belgium

Robinson levert 700e R66 aan Air Technology Belgium

Robinson’s 700ste R66 Turbine afgewerkt op 18 December, 2015. Vijf jaar nadat de FAA de 5-zitter turbinehelikopter heeft gecerfificeerd heeft Robinson zijn zevenhonderste R66 afgewerkt; het is een R66 Turbinehelikopter in de Marine uitvoering met pop-out floats.

Het toestel wordt geleverd bij de Belgische Robinson Dealer Air Technology Belgium uit Wevelgem. Het is de eerste Marine uitvoering in Europa sinds EASA dit type heeft goedgekeurd afgelopen Oktober. In het totaal zijn reeds meer dan 50 R66's verkocht in Europa. We konden nog niet vernemen wie de gelukkige eigenaar wordt van dit 700e toestel.

Recent vulde Robinson de optielijst van de R66 aan met de Garmin G500H Flight Display en de Genesys HeliSAS Autopilot. De ingenieurs van Robinson Helicopters werken nu aan een extra fueltank en een cargo haak voor de R66; ze verwachten om deze optie's in 2016 klaar te hebben.

1 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *