Bezig met laden...

Logboek

FLASH: Helispot publiceert vandaag zijn 4.000e artikel

FLASH: Helispot publiceert vandaag zijn 4.000e artikel

Geen groot nieuwsfeit maar we willen toch even stilstaan bij een mijlpaal in het dagelijkse nieuws van de Helispot: we publiceren vandaag het 4.000e artikel in ons logboek. 

Onafgebroken sinds het begin in 2009, intussen 12 jaar, pogen we dagelijks nieuws te brengen over het helikopterwereldje in de Benelux en erbuiten. In de afgelopen 2 jaar hebben we zelfs meer dan 1.000 artikelen gepubliceerd  

Maar wij konden en kunnen dit niet zonder de hulp van de vele mensen die ons informatie en foto's sturen. Onze pagina 'Credits' bedankt een aantal onder hen voor hun medewerking. Maar we vergeten zeker een aantal enthousiaste helikopter liefhebbers die ons helpen en met deze ook een dikke 'dank u'.

Wij hopen dat we zowel voor liefhebbers, student-piloten, piloten PPL(H)-ers en CPL(H)-ers een bron van informatie zijn en een plek op het Internet waar we over onze favoriete hobby informatie kunnen uitwisselen.

Met deze nogmaals een oproep om info, weetjes en foto's te delen met Helispot! We hebben dit nodig om Helispot 'up to date' te houden! Hier de link. Bij voorbaat dank!

En ook dank aan al onze trouwe lezers in en buiten de Benelux die Helispot volgen! Je kunt ons sedert dit jaar niet alleen via de website volgen maar we zijn ook te vinden op Facebook en Twitter. Uw interesse is onze stimulans om dagelijks nieuwe informatie te gaan opzoeken! En we blijven dit doen zonder commerciële bedoelingen, zonder reclame, zonder banners of promotionele artikelen. 

Many Safe Flights en dank voor uw interesse in Helispot!

1 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *