Bezig met laden...

Logboek

European Rotors 2022 sloot zijn deuren

European Rotors 2022 sloot zijn deuren

Het belangrijkste Europese helikopterevent van het jaar, European Rotors, in het Duitse Keulen heeft gisterenavond zijn deuren gesloten.

De tweede editie van European Rotors was een groot succes: 31% meer exposanten en veel meer bezoekers. Maar European Rotors 2022 was meer dan een helikopterbeurs, het was ook het trefpunt voor de ganse industrie, het was ook drie dagen met intensieve opleidingen voor helikopterpiloten en het was ook de locatie van het EASA Rotorcraft Symposium. Naast dit volgepakt programma was er op woensdag ook een Carrière-dag waar werkgevers en werknemers in de helikopterindustrie elkaar konden treffen rond hun toekomstplannen.

Kortom de tweede editie van European Rotors heeft zijn verwachtingen meer dan overtroffen en de drie organisatoren: EHA (European Helicopters Association), EASA (European Aviation Safety Organisation) en HAI (Helicopter Association International) mogen met fierheid terugkijken op het geslaagde evenement. European Rotors is zonder meer uitgegroeid als het op één na grootste helikopter-evenement ter wereld.

Volgende week komen we terug op dit evenement met interviews en beursnieuws!

 

De volgende editie van EUROPEAN ROTORS zal van 28 tot 30 november 2023 plaatsvinden in Madrid, Spanje. De show wordt gehouden in het congrescentrum IFEMA MADRID, op 10 minuten van de internationale luchthaven Madrid-Barajas (LEMD).

See you there!

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *