Bezig met laden...

Logboek

European Rotors 2022 heeft 25% meer exposanten dan 2021

European Rotors 2022 heeft 25% meer exposanten dan 2021

De tweede EUROPEAN ROTORS beurs, van 8 tot 10 november zal 25% meer exposanten hebben dan de eerste editie van het evenement van 2021.

Meer dan 200 exposanten zullen present zijn op het evenement, vergeleken met de 160 die werden geregistreerd toen het venement voor het eerst werd gelanceerd in 2021. 

Ook de inschrijvingen voor de sessies op de trainingsdag (op maandag 7 november) lopen snel op, maar er zijn nog beperkte plaatsen beschikbaar op de meeste cursussen.  Onderwerpen variëren van Human Factors, een postholder-cursus, nachtzicht briloperaties en SAR System Oversight. Details over elke trainingssessie kun je hier te vinden.

Op woensdag 9 november is de Career Day zowel gericht op het aantrekken van een breder scala aan mensen in de industrie als op het aanmoedigen van degenen die al met helikopters werken om hun carrière te ontwikkelen en te horen over nieuwe kansen of iedereen die geïnteresseerd is om piloot te worden.

De beurs zelf (van 8 tot 10 november) zal alle aspecten van de rotorcraft-industrie, nieuwe technologieën, innovaties en methodologieën behandelen.  Alle missietypen komen aan bod, waaronder HEMS en SAR, politie en openbare veiligheid, luchtwerk en rampenbestrijding, passagiersvervoer en slimme stedelijke luchtmobiliteit.

EUROPEAN ROTORS zal worden bijgewoond door marktleiders uit de helikopterindustrie, waaronder Bell, Airbus, Leonardo, Safran, Robinson, Boeing, RUAG, Pratt &Whitney, Genesys, NHV, Heli-Austria, Rolls-Royce, Luminator Aerospace, Rebtech en iwiation, onder anderen. Scroll hier door de lijst van de exposanten.

De bezoekersregistratie is geopend via deze link, met voordelige prijzen voor piloten en EHA-leden. Bezoekers die zich aanmelden voor betaalde trainingscursussen krijgen een driedaagse toegangspas tot de beurs inbegrepen in de vergoeding.  Alle deelnemers moeten zich te allen tijde registreren en hun pas ter plaatse dragen.

Over EUROPEAN ROTORS

EUROPEAN ROTORS - de grootste Europese VTOL-beurs- en veiligheidsconferentie - brengt elk aspect van de rotorcraft-industrie in Europa samen.  Tijdens het evenement werken de European Helicopter Association (EHA) en EASA (European Union Aviation Safety Agency). Met drie parallelle conferentiestromen en speciale gebieden voor eVTOL, autonome operaties en andere belangrijke toekomstige technologieën, is EUROPEAN ROTORS nu al het "go to"-evenement voor leveranciers van helikopters, onderdelen, diensten en alle andere aspecten van de industrie.  

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *