Bezig met laden...

Logboek

HeliExpo 2024: Bell's eerste verkoop van 10 nieuwe Bell 525

HeliExpo 2024: Bell's eerste verkoop van 10 nieuwe Bell 525

Bell Helicopters was natuurlijk ook present op de HeliExpo 2024 in Anaheim. 

Op stand 3936 stelde Bell de volgende helikopters voor:

Op de static werden de Bell 505 Law Enforcement Demonstrator en de Bell 429 HEMS Demonstrator tentoongesteld.

Tijdens de show werden door het Bell team live demonstraties geven met de SUBARU Bell 412EPX, gebruikt voor cruciale brandbestrijdingsmissies, en de Bell 505 in de wetshandhavingsconfiguratie. Daarnaast konden potentiële klanten demonstraties meemaken met een Bell 407, SUBARU Bell 412EPX, Bell 429 en Bell 505 – allemaal in bedrijfsconfiguraties.

Luchtvaartaccessoires

Dit jaar was Bell's Aeronautical Accessories aanwezig met een eigen speciale stand op de HeliExpo. Met meer dan 4000 unieke onderdelen en accessoires in zijn programma is Bell Aeronautical Accessories een toonaangevende organisatie voor de aftermarket voor helikopters.De nieuwste klantoplossingen die beschikbaar zijn, zijn onder meer voorruiten van polycarbonaat, Solar Advantage-ramen, interieurs en Glass Cockpit Retrofit Kits. 

Het bedrijf, gevestigd in Piney Flats Tennessee, biedt hoogwaardige ramen, interieurs en bekleding, landingsgestellen en vele andere productcategorieën. Als 's werelds grootste leverancier van helikopteronderdelen en -accessoires, is het doel van Bell bij het aanbieden van producten onder de merknaam Aeronautical Accessories het leveren van betrouwbare helikopteraccessoires die bij elke vlucht een verschil maken.

Eerste Bell 525 verkoop

Bell maakte bekend dat het de eerste koopovereenkomst voor zijn nieuwe 525-helikopter heeft ondertekend. De Noorse oliemaatschappij Equinor koopt 10 Bell 525's voor haar activiteiten op de Noordzee. De leveringen zullen naar verwachting in 2026 beginnen.

Equinor wil voor haar offshore transporten niet langer exclusief afhankelijk zijn van de Sikorsky S92A en sloot op de HeliExpo naast de Bell 525 ook een contract met Leonardo voor de AW189 helikopter. Bell verwacht de certificatie van haar 525 Relenthless in 2024. Het wordt de eerste civiele helikopter met een fly-by-wire besturing.

Bij de ondertekening van de eerste koopovereenkomst met de Bell 525 zei Danny Maldonado, Chief Commercial Officer: "De Bell 525-technologie biedt een generatiesprong voorwaarts en zal een revolutie teweegbrengen in offshore olie- en gasactiviteiten door verbeterde veiligheidsmogelijkheden, betrouwbaarheid en geoptimaliseerde operaties te bieden."

Andere Bell-verkopen en activiteit op de HeliExpo 

Bell onthulde ook de levering van drie SUBARU Bell 412PX'en: twee naar San Bernardino County Sheriff's Department en één naar San Diego County Sheriff's Department. Het bezegelde ook een bestelling voor vier Bell 429's voor para-publieke operaties in het Midden-Oosten. 
 
De fabrikant heeft Abu Dhabi Aviation aangesteld als een geautoriseerde Bell Customer Service Facility (CSF) om ondersteuning te bieden voor de Bell 212, Bell 412 en de SUBARU Bell 412EPX. 

Foto's © Bell Helicopters

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *