Bezig met laden...

Logboek

Een gelukkig en gezond 2018 voor al onze lezers en medewerkers

Een gelukkig en gezond 2018 voor al onze lezers en medewerkers

Wij wensen alle lezers, medewerkers en sympathisanten van Helispot een goede gezondheid en een gelukkig 2018! En voor onze piloten: Many Safe Flights! Aan alle Helispotters onder ons: Many Great Pictures

Wij bleven in 2017 gelukkig gespaard van zware helikopterincidenten in zowel Nederland, Belgie als Luxemburg! De aandacht voor veiligheid blijkt toch zijn vruchten af te dragen. En Helispot zal ook in 2018 blijven inzetten op veiligheid. 

Sinds Juli werken we aan de inventarisatie van alle helikopterongevallen in de Benelux. Het project is niet voltooid maar goed op weg om 50 jaar terug te gaan in de tijd en vooral lessen te trekken uit het gebeurde. Neem een kijkje op de Ongevallen - Verslagen pagina en misschien heb jij wel weet over een voorval die we nog niet konden vinden. 

En nu onze jaarlijkse statistieken:

  • 385 nieuwe artikels hebben we gepubliceerd;
  • 127 nieuwe fotoreportages en fotoreeksen voor de ongevallenverslagen;
  • 21.784 vliegbewegingen op de Helispotter pagina
  • 4.764 PPL(H) examenmodules afgenomen van (kandidaat) piloten of geinteresseerde lezers;
  • 129.100 bezoeken over het ganse jaar 2017 door 10.939 bezoekers;
  • 1.153 lezers zijn onze "die hards" die minstens eens per week de Helispot komen bezoeken; 3.214 bezoeken ons minstens eens per maand.  

Aan alle lezers, heel erg bedankt voor jullie interesse!!!

Wij houden eraan om alle onze "journalisten", "persfotografen" en andere medewerkers van harte te bedanken voor hun gewaardeerde medewerking in 2017. Onze stijgende "kijkcijfers" bewijzen dat onze lezers en kijkers de inhoud van de website weten te waarderen!

Ook in 2018 zult U weer op ons kunnen rekenen om dagelijks het helikopternieuws tot bij U te brengen. We horen ook graag van onze lezers alle mogelijke helikopternieuwtjes, informatie of gewoon je ervaring met de Helispot; graag uw reacties op [email protected], maar je kunt ook publiek reageren via onderstaande contactbox.

Happy New Year 2018

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *