Bezig met laden...

Logboek

FLASH: Helispot publiceert vandaag zijn 5.000e artikel

FLASH: Helispot publiceert vandaag zijn 5.000e artikel

Het is zeker geen groot nieuwsfeit maar leuk om te melden dat we vandaag ons 5.000 nieuwsartikel posten op de Helispot.

We begonnen eind 2008, intussen ook al bijna 14 jaar geleden, nieuws te brengen over het helikopterwereldje in de Benelux en erbuiten.

Al vlug werd het dagelijks nieuws en konden we met de hulp van velen alle facetten van de 'helikopter' in de Benelux belichten. We doen dit zonder reclame of sponsoring en in volle onafhankelijkheid van helikopterfabrikanten, leveranciers, operators of andere commerciële bedrijven. Helispot is en blijft voor en door enthousiaste helikopterliefhebbers.  

Op 21 juni 2021 schreven we ons 4.000e artikel en amper 16 maand later nemen we de kaap van 5.000 artikels in onze dagelijkse nieuwsrubriek. Maar wij konden en kunnen dit niet zonder de hulp van de vele mensen die ons informatie en foto's sturen. Een dikke 'dank u' aan iedereen die ons hierbij helpt.

En met deze een nieuwe oproep om uw info en weetjes te delen met de lezers van Helispot. Stuur ons uw bericht of uw foto's en wij zorgen ervoor dat ze snel op de Helispot worden gepost. Je kan onze redactie contacteren via deze link.  

Welgemeende dank aan al onze trouwe lezers in en buiten de Benelux die Helispot volgen! Uw interesse is onze stimulans om dagelijks nieuwe informatie te gaan opzoeken! 

1 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *