Bezig met laden...

Logboek

Fastfin systeem nu ook voor BlackHawk

Fastfin systeem nu ook voor BlackHawk

De FAA (Federal Aviation Administration) heeft het BLR Aerospace FastFin prestatiesysteem voor de Sikorsky Black Hawk helikopter gecertificeerd onder STC SR02744SE.

Prestatievoordelen van het FastFin-systeem zijn onder meer een toename van de nuttige belasting met 225 kg wanneer de motortemperatuur beperkt is en tot 275 kg meer in andere omstandigheden. 

BLR's gepatenteerde FastFin-systeemtechnologie heeft de bedieningsmogelijkheden van de UH-60 Black Hawk drastisch vergroot en biedt een ongeëvenaarde prestatieverbetering samen met verbeterde hanteringskwaliteiten en operationele veiligheidsmarges.

Mike Carpenter, president van BLR Aerospace stelt: “BLR's UH-60 FastFin-systeem is slechts een ander voorbeeld van hoe BLR's gepatenteerde FastFin-systeem de prestaties van een bestaande helikopter drastisch kan verbeteren en we zijn verheugd om dit innovatieve product op de markt te brengen ten voordele van de UH-60 operators wereldwijd".

De kit wordt aangeboden met een FAA-gecertificeerd vluchthandboeksupplement dat een aanzienlijke toename van de nuttige belasting toelaat, samen met verhoogde manoeuvreerbaarheid en bestuurbaarheidsmarges die in overeenstemming zijn met andere BLR-gecertificeerde FastFin®-systemen.

In onderstaande video kun je zien hoe BLR met aerodynamische aanpassingen helikopters van Airbus en Bell performanter en veiliger maakt.

Foto © BLR Aerspace

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *