Bezig met laden...

Logboek

Benedict Aviation nodigt uit

Benedict Aviation nodigt uit

Benedict Aviation, de theorieschool van instructeur Ben Vanhentenrijk, nodigt u uit voor een trip doorheen de helikoptergeschiedenis van de constructeur Bölkow.

Op zaterdag 20 oktober organiseert Benedict Aviation een lezing over de Bölkow helikopters en de technologie achter deze wonderlijke machines. Het bekendste ontwerp, de BO105, kennen we allemaal van de kunstige Red Bull airshows, maar ook de Airbus Helicopters H135 en de H145 werden oorspronkelijk getekend met de Bölkow-pen.

Na de lezing stelt Benedict Aviation zijn winterprogramma met theoriecursussen voor. Voor de vierde keer passeert de Helicopter Theory Refresher de revue, maar ook andere cursussen en refreshers zullen worden voorgesteld. Om er enkele te noemen: eCockpit en het gebruik van SkyDemon, refresher Robinson R44, refresher communications, enz.

Het is de eerste avond dat het nieuwe leslokaal op de pop-up site ‘Oud College Tienen’ wordt gebruikt, dus dat mag gepaard gaan met een drankje als afsluiter.

Meer info:

  • wanneer: op zaterdag 20 oktober, start om 19u30
  • waar: Oud College Tienen, leslokaal Benedict Aviation, Broekstraat 31, Tienen
  • waar parkeren: Gratis parking op het St Jorisplein (Manège), 100m van de school
  • Toegang gratis, maar wel inschrijven op [email protected] voor 10 oktober
  • www.benedictaviation.be

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *