Bezig met laden...

Logboek

RotorWorld 2022 sloot zijn deuren

RotorWorld 2022 sloot zijn deuren

We spraken met organisator en CEO van RotorWorld, Guy Broekhove, over de voorbije RotorWorld 2022 en over zijn plannen voor de volgende editie.

Voor Broekhove was de editie 2022, op 1,2 en 3 juli, een try-out met de bedoeling de interesse in en de deelname aan een groots helikopterevenement in de Benelux uit te testen. En de editie dit jaar heeft bewezen dat er wel degelijk een draagvlak is en veel interesse voor een dergelijk event aan de Belgische kust. Wel was het ook duidelijk dat het grote publiek nog niet voldoende op de hoogte was van het event. Ook binnen de helikopterwereld was niet iedereen tijdig op de hoogte. 

Maar CEO Guy Broekhove ziet in de RotorWorld een evenement die de komende jaren aan publieke interesse en belang zal winnen. De helikopter is en blijft een heel speciaal en exclusief toestel die iedereen aantrekt. 

We polsten Broekhove over de komende editie van RotorWorld 2023 die gepland is op 1 en 2 juni 2023 op dezelfde locatie 'De Kalkaart' in Middelkerke. De locatie ligt op wandelafstand van het strand en laat toe om veilig een groot helikopterevenement te organiseren.

Wat staat er op het programma van de volgende editie?

  • Luchtdopen met twee type toestellen
  • 'Pilot for One Day' - fotomoment in static helikopter met getuigschrift
  • 'Fly-Inn' met verschillende type helikopters en totaal 20 helikopters per dag
  • Permanente aminatie voor de kinderen met optredens en fun
  • Demo met NH90 en informatiecampagne van Defensie
  • Demo met NHV-helikopter en informatiecampagne 
  • Daarnaast food, ijs & drink-trucks, helikopter gadgets, etc    
  • en nog een paar verrassingen die Broekhove ons nog niet kon of wilde vertellen...

We kijken al uit naar de komende editie van RotorWorld op 1 en 2 juli 2023. Maar Broekhove hield eraan om iedereen die aanwezig was op RotorWorld 2022 van harte te danken en uit te nodigen op 1 & 2 juli 2023 in Middelkerke. See you next year.!

 

Een paar helikopters op dag 1 van RotorWorld

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *