Bezig met laden...

Logboek

Helikopter Markt Update: Mei 2019

Helikopter Markt Update: Mei 2019

IBA publiceerde zijn marktanalyse van de helikoptermarkt per eind Mei 2019. 

De aankondiging van globale helikopteroperator Bristow dat het bescherming zocht tegen schuldeisers onder Chapter 11 toont eens te meer dat de helikoptermarkt nog steeds de gevolgen voelt van de olie- en gascrisis. Alternatieven, vooral in de windenergie, komen wel aan het daglicht maar kunnen de weerslag van de oliecrisis niet compenseren.

Desondanks deze problemen zijn er ook positieve signalen en een lichte groei in de helikopterverkoop in de komende jaren. Consultant IBA ziet een groei van 4% vooral door de ontwikkelingen in Asie.

Naast de webvideo van IBA over de toestand in de helikoptermarkt, die je hieronder kunt zien, kun je hier de volledige presentatie downloaden.

IBA is een onafhankelijke luchtvaart consultant die op geregelde tijdstippen een analyse publiceert van de helikoptermarkt. Het verzamelt ook verkoopscijfers van de verschillende helikopterbouwers van professionele helikopters.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *