Bezig met laden...

Logboek

Skyes: Jobdag voor luchtverkeersleiders in spe

Skyes: Jobdag voor luchtverkeersleiders in spe

Ben je op zoek naar een boeiende en uitdagende carrière in de luchtvaartsector? Dan is dit jouw kans! Op 16 maart 2024 organiseert skeyes een jobdag voor aspirant-luchtverkeersleiders op haar locatie in Steenokkerzeel. Gezien de job van luchtverkeersleider een specifiek profiel vereist, stelt skeyes een aantal kandidaten in de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de functie op haar locatie in Steenokkerzeel. 

Luchtverkeersleiders spelen een essentiële rol in het veilig en efficiënt beheer van het luchtverkeer. Ze zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van helikopters en vliegtuigen bij het opstijgen, landen en tijdens de vlucht. Deze boeiende functie vereist een combinatie van nauwkeurigheid, stressbestendigheid en probleemoplossend vermogen. 

Ook dit jaar gaat skeyes op zoek naar nieuwe luchtverkeersleiders om het aantal nodige luchtverkeersleiders op de luchthavens en in het luchtverkeersleidingscentrum CANAC2 op peil te houden. 

Droom jij van een job als luchtverkeersleider? Of heb je interesse in een carrière wending? Kom dan naar de jobdag op 16 maart 2024. Schrijf je in via deze link. Inschrijving is verplicht omwille van de veiligheidsmaatregelen in de gebouwen van Skyes.
 
Kandidaten moeten in het bezit zijn van een diploma middelbaar onderwijs, mogen niet ouder zijn dan 30 jaar op de uiterste inschrijvingsdatum van het examen en moeten 18 jaar zijn op 1 september 2024.

Deelnemen aan deze jobdag
Tijdens de jobdag, die kadert in de inschrijvingscampagne voor de nieuwe werving luchtverkeersleiders voor 2024, krijgen geïnteresseerden de kans om meer te weten te komen over het beroep van luchtverkeersleider, de opleidingsmogelijkheden en de carrièreperspectieven bij skeyes. Daarnaast zullen er demonstraties zijn van ervaren luchtverkeersleiders, rondleidingen op de faciliteiten en de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers en rekruteringsexperts. 
 
Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van een opwindende en dynamische sector. Of je nu net afgestudeerd bent of een carrièreswitch overweegt, we kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze jobdag

Meer info: Luchtverkeersleider worden bij skeyes

Foto 1 © Tom Buysse - met onze dank
Foto 2 © Skyes

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *