Bezig met laden...

Logboek

Nieuwe reeks Kustwacht Caribisch Gebied op National Geographic

Nieuwe reeks Kustwacht Caribisch Gebied op National Geographic

Na het succes van het seizoen 2022 op National Geographic Channel gaat in februari 2023 het tweede seizoen van 'Kustwacht Caribisch Nederland' van start.

Op de eilanden Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint-Maarten volgt National Geographic in 'Kustwacht Caribisch Gebied', een vast team van betrokken professionals die de kijkers meenemen in de meest indrukwekkende en spannende situaties op en rondom het maritiem gebied. De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) en de Nederlandse Koninklijke Marine nemen ons mee in hun dagelijkse werkzaamheden.

Er zijn dit seizoen bekende, maar ook nieuwe gezichten binnen de teams die in elke missie het uiterste van zichzelf vergen en dag en nacht klaar staan. De teams verleggen daarbij continu hun eigen en elkaars grenzen. Kustwacht Caribisch Gebied deelt hun persoonlijke verhalen en laat zien hoe cruciaal en risicovol hun werkzaamheden zijn om de veiligheid van dit gebied te kunnen waarborgen.

In acht afleveringen volgen de kijkers de missies van de Caribische Kustwacht (KWCARIB) op de wateren rond Aruba, Curaçao, Bonaire en Sint-Maarten. Met behulp van helikopters en ook metalsharks en patrouilleboten deze professionals garant voor de veiligheid in de Caribische zee. 

Dit seizoen is naast de geografische uitbreiding ook de cast uitgebreid. We zien diverse bekende gezichten terug uit Kustwacht Caribisch Nederland, maar maken daarnaast kennis met de ongekend competente teams uit Aruba en Sint-Maarten. Door het gebruik van extra go pro camera's op elk mogelijke locatie en bodycams op het team, zorgt National Geographic dat er geen enkele missie wordt gemist.

Niet te missen: vanaf 12 februari, elke zondag om 21:00 te zien op National Geographic.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *