Bezig met laden...

Logboek

Sikorsky en Blade bieden On-Demand Urban Mobility aan in New York

Sikorsky en Blade bieden On-Demand Urban Mobility aan in New York

Sikorsky AAG ("Sikorsky"), dochterbedrijf van de Lockheed Martin groep, heeft met Blade een overeenkomst gesloten om samen een luchttaxi te exploiteren in New York.

Hiervoor zal Sikorsky zorgen voor de S-76C+ helikopters, de piloten en het onderhoud van de helikopters. De overeenkomst voorziet de toegang tot de volledige Sikorsky vloot van S-76C+ helikopters. Sikorsky ziet deze samenwerking ook als een piloot project voor de luchttaxi in een drukke stad. 

Fly Blade, Inc ("BLADE") zorgt voor de Blade technologie, de specifieke lounges, de verkoop en marketing en de organisatie van de stadtaxi. Blade heeft reeds ervaring opgedaan als makelaar voor burgerlijke helikoptervluchten in zeven Amerikaanse staten. 

Vanaf vandaag zal Blade taxivluchten aanbieden met haar on-demand Blade App vanuit Manhattan direct naar de omliggende luchthavens, naar Boston, naar Washington, D.C., en naar andere zaken- en uitgangsbestemmingen in de wijde omgeving van New York en het noordoosten van de US.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *