Bezig met laden...

Logboek

Vandaag is de Helispot website 7 jaar online!

Vandaag is de Helispot website 7 jaar online!

Vandaag dag op dag 7 jaar geleden is de helispot website online gegaan. 

We hebben intussen 1.250 artikels gepubliceerd, we hebben meer dan 300 fotoalbums online en er staan al bij zo'n 5.000 foto's op de website. We hebben met het nieuwe helispotters radarsysteem sinds twee jaar zo'n 15.000 helikopterbewegingen gespot en de Benelux-helikopter database is aangegroeid tot 525 helikopters die vliegen in onze Lage Landen.

Maar we konden deze website niet up-to-date houden zonder de belangeloze hulp van zovelen die ons dagelijks allerlei informatie doorsturen; hier past een uitgebreid woord van dank. Ook de vele fotografen die niet nalaten om telkens weer hun schitterende helikopterfoto's met ons te delen verdienen een speciaal woord van dank. Een speciaal woord van dank voor onze huisfotograaf en reporter Tom Buysse; gewoon klasse! Wij blijven hopen dat we ook de komende 7 jaar op jullie mogen rekenen; deze website is door en voor helikopter-enthousiasten en jullie medewerking maakt dat we snel op alle actualiteiten kunnen inspelen.

Ook onze webmaster, Dimi, moeten we vandaag extra in de bloemen zetten. De nieuwe versie 2.0 die in Januari 2015 van start ging is gewoon top! Zeven jaar lang was de website 99,9% van de tijd in de lucht! Dikke merci!!

We zijn fier dat we dagelijks zoveel lezers mogen verwelkomen en jullie interesse en medewerking stimuleert ons om dagelijks weer bijdragen te maken en die online te zetten. Maandelijks hebben we 3.000 unieke lezers die de Helispot volgen, thanks. Eigenlijk is het een leuke vaststelling om te zien dat in het anders zo rustige helikopterwereldje er zoveel dingen spelen waar we kunnen over berichten; en gelukkig zijn er meer positieve dan negatieve berichten. Met uw steun zijn we weer klaar voor 7 vette jaren...

7 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *