Bezig met laden...

Logboek

FLASH: Robinson's Tim Tucker krijgt Cumberbatch Trophy 2021

FLASH: Robinson's Tim Tucker krijgt Cumberbatch Trophy 2021

Tim Tucker, de bekende instructeur van de Robinson Helicopter Company’s Pilot Safety Course, en voormalig veiligheidspiloot bij Robinson Helicopters werd in de UK in de bloemetjes gezet.

Uit de handen van RAF Deputy Commander Operation Air Marshall Gerry Mayhew en Squadron Leader (op rust) Nick Goodwyn kreeg Tucker de prestigieuze Cumberbatch Trophy 2021 in de 600 jaar oude London Guildhall.

De Cumberbatch Trophy (die voor het eerst in 1936 werd toegekend) wordt jaarlijks toegekend door de Honorable Company of Air Pilots (een Britse organisatie opgericht in 1929 als de Gilde van Piloten en Navigatoren) en erkent uitstekende bijdragen aan de luchtvaartveiligheid.

Naast zijn vele prestaties speelde Tim Tucker een drijvende kracht bij de ontwikkeling van Robinson's bekende Pilot Safety Course die in 1982 van start ging. Vanaf 1992 gaf hij de cursus ook buiten de US. Tot op heden heeft hij meer dan 120 Robinson veiligheidscursussen gegeven in 35 landen.

Hieronder een video met Tim Tucker over autorotaties

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *