Bezig met laden...

Logboek

"Belgische" helikoptertrip door Rusland Dag 1/2

"Belgische" helikoptertrip door Rusland  Dag 1/2

Een paar enthousiaste helikopterfanaten zijn gisteren zondag 10 Mei 2015 in Wevelgem opgestegen voor een 14-daagse helikoptertrip met als voornaamste bestemming Rusland. Een uitgebreid beschrijving van deze fantastische tour kun je hier lezen.

Op zaterdag waren de helikopters als samengekomen te Kortrijk (EBKT) en deze morgen vertrokken de zeven helikopters naar hun eerste eindpunt: Berlijn. We kregen intussen ook de eerste beelden binnen vanuit Berlijn.

Onze vriend Ruud vliegt ook mee met de JetRanger met call-sign OO-VBA en heeft wel een heel speciaal doel; hij vliegt de 14-daagse tocht ter ere van zijn vriend Peter die eergisteren overleed. Ruud en Peter vierden 28 jaar vriendschap en Peter stond erop dat Ruud de Russia-Tour zou vliegen.

De tocht naar Berlijn was 396NM lang met een fuel & lunchstop in Bielefeld (D). Maandag 11/5 gaat de reis verder naar Minsk, de hoofdstad van Belarus.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *