Bezig met laden...

Logboek

European Rotors helpt met je carriere

European Rotors helpt met je carriere

Op 9 november 2022 van 10 tot 17u organiseert European Rotors, de grootste helikopterbeurs van Europe, een heel speciale Carrièredag 2022 waar piloten, technici en studenten contact kunnen maken met hun toekomstige werkgevers. Helikopterbedrijven en organisaties kunnen op 1 dag contact maken met tientallen kandidaten uit de scholen of uit de branche.

Op de Carrièredag 2022 zullen organisaties presentaties geven over de toekomstplannen van hun bedrijf en inzicht geven in toekomstige kansen - of dit nu nieuwe initiatieven zijn, of een uitbreiding van bestaand werk door het verkrijgen van een nieuw operationeel contract. Voor meer directe actie hebben organisaties die aan werven een ruimte beschikbaar waar 1-1-interviews doorgaan.

European Rotors showdirecteur Dr. Frank Liemandt zei: "We willen graag EUROPEAN ROTORS uitbouwen tot een evenement dat de helikopterindustrie van Europa op zoveel mogelijk manieren ondersteunt. Toen we onze partners vorig jaar vroegen wat de grote uitdaging was voor hun bedrijf in de komende jaren, antwoordden ze allemaal: 'Het gebrek aan talent'. Dit heeft ons duidelijk overtuigd om naar aanleiding van deze vraag iets bijzonders te organiseren: onze Carrièredag 2022.”

Iedereen die zoekt naar een job in de helikopterindustrie of van job wil veranderen, of het nu piloten, techniekers of studenten zijn, worden door European Rotors uitgenodigd naar de Carrièredag 2022. European Rotors werkt ook samen met een selectie van scholen en universiteiten om studenten aan te moedigen deel te nemen, en een campagne op sociale media zal jongere bezoekers aantrekken om naar de Carrièredag te komen. 

Exposanten krijgen een unieke mogelijkheid om deel te nemen aan de Carrièredag 2022 en hun vacatures voor te leggen en te bespreken met de honderden bezoekers van European Rotors. Een unieke gelegenheid om heel snel een doelgericht publiek te ontmoeten.  

  • Waar: Messe Keulen (D) - Conference Centre North
  • Wanneer: woensdag 9 november 2022 van 10:00 - 17:00 uur
  • Bedrijven die willen deelnemen klikken hier of kunnen contact opnemen met: [email protected]

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *