Bezig met laden...

Logboek

Eerste aankondigingen voor European Rotors 2022

Eerste aankondigingen voor European Rotors 2022

De European Rotors 2022 beurs opent op 8 november en de 200 deelnemende bedrijven maken zich op om hun beste beentje voor te zetten. Een paar voorbeelden.

Bell Helicopters

Bell laat de European Rotors 2022 niet aan het toeval over. Het beursteam wordt aangevoerd door niemand minder dan Patrick Moulay, de Senior Vice President Internationale Verkoop. Ook Tim Evans, specialist van de nieuwe Bell 525 zal op de beurs aanwezig zijn. En natuurlijk is ook de Europese verkoopteam aanwezig. 

Bell toont op de 2e editie van European Rotors twee helikopters in de 'static display':

  • Bell 505: intussen vliegen er 70 helikopters van het type rond in Europa en wereldwijd meer dan 400. Het is een werkpaard dat kan worden ingezet voor militaire, commerciële als private missies. De Bell 505 is nu ook beschikbaar met de Garmin G1000 NXi avionics suite en het Genesys HeliSAS autopilot systeem.
  • Bell 429: een helikopter met maximale veiligheid voor de inzittenden ontworpen voor de toekomst. Met meer dan 100 helikopters in Europa en 400 wereldwijd is de Bell 429 gekozen door politiediensten, medische urgentieteams en militairen voor tijdgevoelige missies. Speciale aandacht van Bell voor de Bell 429 als HEMS helikopter.  

 

DRF-Luftrettung

Expertise uit bijna 50 jaar medische urgentie en luchtredding: van helikopteronderhoud en type-bevoegdverklaringen voor piloten tot lierredding - de DRF Luftrettung presenteert zijn diensten op de Europese Rotors-helikopterbeurs van 8 tot 10 november. Naast flight operations en HEMS operations ligt de focus op aanbiedingen voor zakelijke klanten op het gebied van techniek en training. 

Op de European Rotors in Keulen laat de DRF Luftrettung zien hoe ze voortdurend luchtredding ontwikkelen en innovaties implementeren. “Een voorbeeld op technologisch gebied zijn de SB-retrofit-conversies van de H145 D2 naar de D3 (BK117 vijfbladig), die DRF Luftrettung uitvoert in hun eigen EASA Part 145-organisatie. Sinds begin 2021 hebben we voor onze eigen H145 vloot al vijf retrofits naar het nieuwe vijfbladige rotorsysteem succesvol uitgevoerd, zodat we deze service nu ook aan externe klanten kunnen aanbieden.", legt Michael Wrobel, Sales Manager bij DRF Luftrettung, uit. Dit onderwerp is ook onderdeel van het European Rotor MRO-congres op 9 november 2022 van 10.00 tot 11.30 uur.

Ook geeft de DRF Luftrettung inzicht in haar operationele, technische en medische innovaties op de HEMS-conferentie op 9 november 2022.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *