Bezig met laden...

Logboek

BREAKING NEWS: geen corona lock-down op de Helispot

BREAKING NEWS: geen corona lock-down op de Helispot

Nu in gans de Benelux een deel van het openbare leven en een deel van onze vrijetijdsmogelijkheden door het corona-virus worden ingeperkt denk u natuurlijk dat ook Helispot door de overheid aan banden zal worden gelegd.

Niets is minder waar! Ook in de komende weken zal Helispot u blijvend van informatie voorzien over uw geliefd onderwerp: "de helikopter in al zijn facetten". Dit is in elk geval beter dan je blind te staren op de dalende beurskoersen op Wall Street of op het Damrak. En als je door Trump toch niet naar Amerika mag reizen spendeer je de vrijgekomen tijd beter op de Helispot.

En laat het niet aan uw hart komen, als je informatie over of foto's van helikopters wil delen met onze lezers zien we uw bijdrage met plezier tegemoet. Stuur ons deze per corona-vrije email aan: [email protected]. Nu je toch niet naar het voetbal kunt en er ook geen wielrennen met op het agenda staat, is de tijd rijp om Helispot met uw verhalen te verrijken!!

Geen lock-down op de Helispot! We zijn er alle werkdagen van de week. En van Helispot lezen krijg je geen corona virus misschien wel een helikopter-verslaving.

Foto credit: persdienst van de president van Oekraine

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *