Bezig met laden...

Logboek

Tijd om je reis naar European Rotors te plannen!

Tijd om je reis naar European Rotors te plannen!

De eerste editie van EUROPEAN ROTORS op 16 - 18 november 2021 gaat door in het Koelnmesse Convention Center in Keulen, Duitsland! Meer dan tijd om de grootste helikopterbeurs van Europa in je planning op te nemen. 

Voor de eerste keer werken het EASA (European Union Aviation Safety Agency) en EHA (European Helicopter Association) samen om een uitzonderlijke showcase te creëren voor de Europese gemeenschap van helikopters.

EUROPEAN ROTORS zal het unieke toonaangevende platform zijn dat de industrie een tentoonstelling biedt waar alle belanghebbenden (inclusief OEM's, leveranciers en operators) samenkomen om zaken te doen en kennis te delen in een uitgebreid training- en conferentieprogramma.

Het befaamde 'EASA Rotorcraft en VTOL Symposium' is geïntegreerd in dit driedaagse evenement en zal zich richten op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rotorcraft en VTOL (verticale start en landing) vanuit het veiligheidsperspectief. Er zullen ook gecertificeerde trainingssessies, best practice-seminars, workshops en een podium op de beursvloer zijn waar onderwerpen van breder belang zullen worden gepresenteerd.

EUROPESE ROTORS zullen de gemeenschap van helikopters in staat stellen om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan en het zal de bijdrage die helikopters leveren aan de Europese gemeenschap benadrukken.

En aan de exposanten zal het niet liggen, zowat alle grote helikopterbedrijven uit de ganse wereld zakken af met hun nieuwigheden naar EUROPEAN ROTORS. Enkele namen: Airbus Helikopters, Leonardo, Bell, Robinson, Boeing, Safran, Volocopter, VRMotion, Garmin, Thales, Pratt & Whitney, Zefhir, Bose, Bambi, Jeppesen en nog 140 andere bedrijven uit de helikopterindustrie. Hier kun je alle exposanten raadplegen.

Naast de beurs is er ook een uitgebreid programma aan presentaties, trainingssessies en is er het EASA Rotorcraft & VTOL Symposium. Een deel van dit programma is ook on-line te volgen gedurende de beursdagen. Meer dan 100 verschillende onderwerpen rond helikopters, hun inzet en hun veiligheid komen aan bod. Hier kun je het volledige programma raadplegen.

Een aantal exposanten heeft intussen reeds hun bedrijf aan de online bezoekers van de EUROPEAN ROTORS voorgesteld: je kunt deze presentaties hier bekijken.

Plan alvast je trip naar Keulen, want European Rotors gaat door van 16 tot 18 november 2021! Een uniek evenement voor helikopters in Europa en gesteund door EASA! 

See You There!!!  

4 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *