Bezig met laden...

Logboek

Over UberChopper en Tom Cruise

Over UberChopper en Tom Cruise

De beurskapitalisatie van UBER is blijkbaar recht evenredig met het aantal rechtzaken tegen de onderneming en zijn chauffeurs maar een ding is zeker: de taxiwereld is aan verandering toe en Uber brengt een duidelijke versnelling aan dit proces.

Ook in de helikopterwereld tracht Uber wat te bereiken. Het doet test met UberCHOPPER in de US, Dubai, Shanghai en India. Tot op heden waren de test meestal rondom drukke evenementen maar Uber kijkt nu naar een meer vast service met ook een touring aanbod in Dubai.

UberCHOPPER heeft reeds duidelijk gemaakt dat het concept zeer interessant is voor drukke platsen zoals Sao Paolo Brazilie, waar eindeloze verkeersopstoppingen reeds aanleiding zijn voor de rijken om hun verplaatsingen te maken met dure en weinig gebruikte helikopters.

In dergelijke gevallen ziet Uber zeker een gat in de markt en ook de rijken kunnen hierbij kosten besparen terwijl Uber het concept heel wat democratischer kan maken. In onze lage landen weten we uit ervaring dat bijvoorbeeld het project HeliNet / Connexxion ten onder ging aan een eindeloze discussie over landingsplaatsen. Hopelijk weet Uber daar een mouw aan te passen.

Iets heel anders nu...nieuws over Tom Cruise

Ik betwijfel of hij graag UberCHOPPER zou gebruiken maar zeker is dat Top Gun ster Tom Cruise recent is gespot terwijl hij helikopter lessen kreeg in Londen. Boze tongen beweren dat hij ofwel UberCHOPPER wil voor zijn of anders in de komende films gewoon zijn helikopterstunts zelf wil doen...

Het Helispot team kijkt uit naar Mr Cruise - alias Tom Gun Pilot Maverick - die zelf de helikopter vliegt in de komende Mission Impossible films.

 

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *