Bezig met laden...

Logboek

Spectaculaire video van de Eurocopter X3

Spectaculaire video van de Eurocopter X3

Onze collega van www.lunak.be Jef Pets stuurde ons een leuk kerstgeschenk. We kregen een link naar een spectaculaire video van de snelste helikopter ter wereld (of zo goed als) de Eurocopter X3.

Wij hebben al vroeger over dit experimenteel programma bericht maar deze video geeft een schitterend beeld over de mogelijkheden van dit nieuw hybride toestel; de geteste technologieën hebben duidelijk een grote toekomst. Gelijktijdig is Eurocopter ook ijverig aan het werk aan een nieuwe generatie van "glass" cockpits en aan de X4 (de opvolger voor de AS365 medium twin).

Eind 2011 mogen we stellen dat Eurocopter in 2011 een grote stap voorwaarts heeft gemaakt en veel klanten in en buiten Europa heeft kunnen overtuigen van hun gedegen maar tegelijkertijd vooruitstrevende ontwerpen. Uit het rijtje van de grote helikopterfabrikanten is Eurocopter in 2011 duidelijk de winnaar geworden; wij kijken alvast uit naar 2012 en de reactie van Sikorsky (met de X2 en Raider) en de andere concurrenten.

Geniet alvast van onderstaande video!!

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *