Bezig met laden...

Logboek

TOP 10: Touring over de Iguazu Watervallen in Argentiniê

TOP 10: Touring over de Iguazu Watervallen in Argentiniê

In onze nieuwe rubriek "Top 10 Helikopter Tours in de Wereld" gaan we in de volgende weken de mooiste helikopterervaringen ter wereld opzoeken. Stuk voor stuk zijn deze ervaringen 'once in a life time' ervaringen die je als helikopterpiloot of fanaat moet meemaken.

We brengen je naar alle hoeken van de wereld waar we de mooiste plekjes gevonden hebben die je vanuit de helikopter kunt meemaken. Check in en vlieg met ons mee!

In onze Top 10 Helikopter Tours vliegen we vandaag naar de grens tussen Brazilië en Argentinië waar we over de beroemde Iguazu watervallen touren. Onze webmaster Dimi is net vandaag dit natuurwonder aan het bezoeken.

In het Portugees genoemd de "Cataratas do Iguaçu", zijn dit watervallen op de Iguazu-rivier op de grens van de Argentijnse provincie Misiones en de Brzailiaanse staat Paraná. De watervallen verdelen de rivier in een bovengedeelte en een ondergedeelte nabij de stad Curitiba. De Iguazu rivier vormt een deel van de grens tussen Brazilië en Argentinië.

Als je Zuid-Amerika aandoet mag je deze "once in a life time" ervaring in een helikopter zeker niet missen.

Video:
Video afspelen...

1 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *