Bezig met laden...

Logboek

Op naar een beter 2021 - Gelukkig Nieuwjaar!!

Op naar een beter 2021 - Gelukkig Nieuwjaar!!

Wij wensen aan al onze lezers en medewerkers van harte een Gelukkig Nieuwjaar! En we hopen samen met jullie dat we ergens in 2021 afscheid kunnen nemen van alle corona maatregelen en terug ongestoord veilige vluchten kunnen maken!

Wat wij u nog toewensen? Plezier, Gezondheid, Inspiratie, Succes, Werklust, Liefde, Rijkdom in alle vormen, Vrijheid en veel Wijsheid. En voor de vele piloten onder ons... veel veilige vluchten. En voor de vele helispotters onder ons...veel mooie helikopterfoto's!

Wij houden eraan om alle onze gelegenheidsjournalisten, fotografen en andere medewerkers van harte te bedanken voor hun gewaardeerde medewerking in 2020. Onze - nog steeds stijgende - "kijkcijfers" bewijzen dat onze lezers en kijkers de inhoud van onze website weten te waarderen!

Ook een speciaal woord van dank aan de vele Helispot lezers! Jullie interesse en bezoeken aan de site zijn onze dagelijkse motivatie! 

Hier een overzicht van het afgelopen Helispot jaar 2020 in cijfers:

  • we registreerden 22.951 vliegbewegingen van verschillende Benelux helikopters (gemiddeld 62,9 helikopters / dag)
  • 15 september was de drukste helikopterdag van 2020; we registreerden toen 110 verschillende gekende helikopters boven de Benelux, de topdag sinds de start van ons Helispotter systeem blijft 20 juni 2018 toen 112 gekende helikopters boven de Benelux vlogen.
  • we publiceerden 651 nieuwe artikels over ons favoriete onderwerp: helikopters!
  • we konden 39 nieuwe fotoreportages plaatsen op de Helispot
  • onze lezers legden 3.407 PPL(H) examenmodules af
  • over het ganse jaar 2020 kregen we 182.625 verschillende lezers op de Helispot, 33.213 ervan kwamen ons regelmatig bezoeken. 
  • in het totaal kregen we 361.057 bezoeken en werden 942.259 pagina's op de Helispot bekeken in 2020, super veel en vermoedelijk heeft het vele thuiswerk in de corona-tijd ons hier een handje geholpen!
  • Helispot was op 15 september 2020 reeds 12 jaar on-line! en kan dit nog steeds zonder vervelende reclame of opdringerige pop-ups!
  • Sinds 5 augustus 2019 is Helispot ook te volgen op Twitter 
  • Sinds 19 augustus 2019 is Helispot ook te volgen op Facebook

We horen ook graag van onze lezers alle mogelijke helikopternieuwtjes, informatie of gewoon je ervaring met de Helispot; stuur uw reactie of ideeen naar [email protected], maar je kunt ook publiek reageren via onderstaande contactbox.

Vergeet ook niet uw mooie helikopterfoto's door te sturen! Bij voorbaat onze dank!

Gelukkig Nieuwjaar en maakt er een beter 2021 van!!

Foto credit: Gerd Altmann - Pixabay

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *