Bezig met laden...

Logboek

Staat Robinson Helicopters werkelijk te koop?

Staat Robinson Helicopters werkelijk te koop?

Het gonst in onderbuik van de helikopterindustrie reeds enige tijd over de mogelijke verkoop van het Amerikaanse Robinson Helicopters. 

Nu worden deze geruchten snel de kop ingedrukt met de melding: "Zolang stichter Frank leeft zal zoon Kurt nooit verkopen..." maar toch is er blijkbaar geen rook zonder vuur. Kurt Robinson, zoon van en huidig CEO wordt bijna 70 jaar en zoekt blijkbaar een manier op pensioen te kunnen gaan zonder zich te moeten bekommeren over het wel en wee van het familiale helikopterbedrijf. 

Het Franse AeroBuzz.fr publiceerde op 20 oktober de onderstaande video waar het 'gerucht' uitgebreid aan de orde komt. Frédéric Lert, journalist van Aerobuzz.fr heeft onderzoek gedaan naar de waardering, de risico's en de toekomst van het bedrijf. Hij schat de waarde van het bedrijf op minstens $ 200 miljoen en maximum $ 1 miljard, een zeer brede prijsvork. Overigens is het familiebedrijf altijd zeer karig geweest met financiële informatie zodat een meer precieze waardering niet mogelijk is.

Het zijn dus voorlopig nog geruchten, maar wordt ongetwijfeld vervolgd.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *