Bezig met laden...

Logboek

Korea Aerospace (KAI) en Kopter maken samenwerking bekend

Korea Aerospace (KAI) en Kopter maken samenwerking bekend

Gedurende de afgelopen luchtvaartbeurs in Seoul hebben het Koreaanse KAI (Korea Aerospace Industries) en het Zwitserse Kopter een uitgebreid samenwerkingsakkoord bekendgemaakt.

De samenwerking tussen Kopter en KAI behelst de lokale assemblage, de productie, de klantenaanpassingen en de verkoop van de Kopter SH09 in Korea. Deze samenwerking voorziet ook de mogelijkheid voor KAI om later de Kopter SH09 in andere Aziatische landen te verkopen.

Kopter ziet deze samenwerking zeer positief in omdat een gerenommeerde helikopterfabrikant als KAI met de SH09 zijn productaanbod kan versterken en Kopter een toegang geeft tot de Koreaanse markt.

KAI is verheugd om met Kopter samen te werken als sleutelpartner voor de Aziatische regio. Het ziet veel mogelijkheden voor de SH09 in Korea en in de Aziatische regio. De mono-turbine helikopter, die mogelijkheden biedt van een bi-turbine, is vooral door zijn kost en zijn mogelijkheden interessant voor de markt in Korea en Azie.

Kopter blijft veel plannen maken om zijn toestellen zowel in de Amerikaanse als Aziatische regio aan de man te brengen. We blijven toch met spanning uitzien naar de bouw van de finale prototypes die zullen dienen om de finale certificatie door EASA te bekomen. Kopter plant de certificatie van de SH09 tegen eind 2020.

Eerdere artikels over de Kopter SH-09: klik hier

Foto copyright: Kopter 

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *