Bezig met laden...

Logboek

Charlotte, net 17 en reeds helikopterpiloot! Proficiat

Charlotte, net 17 en reeds helikopterpiloot! Proficiat

Met een leuk zinnetje en een mooie foto op Facebook vertelde Charlotte Vochten de wereld over haar exploot: "Dreams come true, ik kan het eindelijk vertellen...vandaag ben ik geslaagd voor mijn vliegexamen, en ben ik helikopterpiloot!'

Niets speciaal zou je zeggen ware het niet dat Charlotte pas 17 jaar is en zich daarmee schaart tot de jongste helikopterpiloten ooit in de Benelux. Haar opleiding kreeg ze van instructeur Thijs Van De Ven van helikopterschool Toran. 

Charlotte kreeg de helikoptermicrobe te pakken van vader Mark Vochten, succesvol ondernemer en ervaren piloot op een Robinson R44. De knappe zwarte helikopter staat op de Brechtse helihaven (EBBV), letterlijk naast hun huis. Het ziet ernaar uit dat vader Mark in de komende tijd zijn rechter pilotenstoel regelmatig zal moeten delen met zijn dochter!

En Charlotte wil het daarbij niet laten. Na haar middelbare studies droomt ze ervan van haar hobby haar beroep te maken en professioneel piloot te worden.

Namens de helikopterwereld wensen we Charlotte van harte proficiat met haar vlieglicentie en wensen we haar veel veilige vluchten! Welkom in de wereld van de helikopters! Ook proficiat aan een trotse papa Mark Vochten en instructeur Thijs.

5 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *