Bezig met laden...

Logboek

European Rotors 2022 start kaartverkoop

European Rotors 2022 start kaartverkoop

EUROPEAN ROTORS 2022, de grootste Europese helikopter en VTOL-beurs blikt vooruit op zijn tweede editie, die van 8 tot 10 november 2022 in Keulen, Duitsland, wordt gehouden.  

Omdat de EUROPEAN ROTORS-conferentie en beurs in minder dan drie maanden opent, is de kaartverkoop nu live en is het digitale platform van de show opnieuw gelanceerd. Vroeg boeken wordt beloond met een lagere prijs. Tickets kosten € 75 per dag, of € 150 voor alle drie de dagen. Na 30 september 2022 zullen deze stijgen tot € 90 per dag of € 180 voor alle drie de dagen.  Studenten kunnen gratis deelnemen, en het evenement zal een gratis "Open Deur" hebben op de donderdagmiddag 10 november. Je kunt hier tickets bestellen.

Er zijn ook voordelige prijzen voor piloten, onderhoudstechnici en EHA-leden. Afgevaardigden die zich aanmelden voor betaalde trainingscursussen krijgen een driedaagse pas inbegrepen in de cursusprijs. Alle deelnemers moeten zich te allen tijde registreren en hun pas ter plaatse dragen.

De show zal alle aspecten van de rotorcraft-industrie, zijn talloze belanghebbenden en nieuwe technologieën, innovaties en methodologieën behandelen; zich uitstrekkend over VTOL-missietypen, HEMS en SAR, politie en openbare veiligheid, brandbestrijding vanuit de lucht en rampenbestrijding, passagiersvervoer en nieuwe stedelijke luchtmobiliteit.

Op EUROPEAN ROTORS 2022 tekenen de marktleiders present, waaronder Leonardo Helicopters, Bell, Airbus Helicopters, Robinson, Safran Helicopter Engines, Trakka Systems, Air Covers, Bucher Leichtbau, Shotover Systems, Meeker Aviation, Airtelis, AUK Protection en Concorde Battery Corp, en vele anderen.

De organisatoren hebben ook een trainingsdag gepland die zich richt op de promotie van veiligere helikopteroperaties en een carrière dag op zoek naar de volgende generatie piloten en ingenieurs.

Het digitale platform van de show bleek een succes in de editie 2021 en wordt verder uitgebreid voor 2022.  Gelanceerd door evenementpartners European Helicopter Association (EHA), Helicopter Association International (HAI) en European Union Aviation Safety Agency (EASA), bevat het platform European Rotors 365 bevat product- en diensteninformatie van de deelnemende exposanten en is het hele jaar door live en biedt een nieuws- en informatie-hub voor de internationale rotorcraft- en VTOL-gemeenschap.

David Solar, hoofd van General Aviation en VTOL bij EASA, zei: "Dit evenement vertegenwoordigt een nieuw communicatiemiddel voor de rotorcraft-gemeenschap door de rotorcraft-gemeenschap. Dit jaar combineert het een fysiek en digitaal evenement. We kijken ernaar uit om alle belanghebbenden te ontmoeten om onze toekomst en uitdagingen in de sector te delen en belangrijke veiligheidskwesties aan te pakken. Samen ontmoeten is onze sleutel tot succes." 

Foto © Tom Buysse

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *