Bezig met laden...

Logboek

NIEUW: met de EHang 216 op sightseeing

NIEUW: met de EHang 216 op sightseeing

EHang blijft verder aan de weg timmeren om de EHang 216 AAV (Autonomous Aerial Vehicle) meer en meer publiek te demonstreren en te bewijzen dat deze AAV een luchttaxi voor de toekomst is.

In Yantai, een kuststad in het Oosten van China organiseerde EHang op 14 juli een aantal sightseeing testvluchten. Telkens gingen 4 passagiers de lucht in en mochten een pleziervlucht maken over de Fisherman’s Wharf, een populaire toeristische attractie. 

EHang organiseert deze testvluchten als onderdeel van zijn wereldtournee om de betrouwbaarheid en de mogelijkheden van de EHang 216 eVTOL te demonstreren. Met deze demo-tour wil EHang deze nieuwe luchttaxi tonen aan de autoriteiten, de toekomstige operatoren, de toekomstige (taxi)klanten en het publiek. Er waren reeds eerder niet-publieke demonstratievluchten in China, USA, Oostenrijk, Nederland, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten.

EHang CEO, Hu Huazhi, was trots op de zeer positieve feedback van de eerste publieke demo-vluchten. Hij vertelde dat dergelijke feedback hem sterkt in zijn overtuiging om deze nieuwe vorm van stadstaxi's in dagelijkse realiteit om te zetten.  

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *