Bezig met laden...

Logboek

CHC brengt Nederlands Elftal vandaag naar vijf amateursclubs

CHC brengt Nederlands Elftal vandaag naar vijf amateursclubs

In het Noordhollandse Dagblad van gisteren lazen we een artikel van de hand van Ronald den Boer (niet de Ronald De....) over het Nederlands Elftal dat weliswaar niet naar het EK 2016 mag maar intussen wel positief in het nieuws komt.  

Het financieel geplaagde helikopterbedrijf CHC uit Den Helder vervoert zaterdag met vijf toestellen de volledige selectie van het Nederlands Elftal en technische staf voor een ’meet & greet’ langs vijf amateurverenigingen.

Naar aanleiding van een geslaagde landing in het AZ-stadion, voorafgaand aan de wedstrijd AZ-PSV, kreeg het Helderse bedrijf DHSS het verzoek om het Nederlands Elftal per helikopter rond te vliegen.

Zoals gebruikelijk door onze stroeve luchtvaartwetgeving moest een heel traject worden doorlopen met vergunningen van gemeenten en toestemming van omwonenden. Er worden clubs bezocht in Leeuwarden, Oss, Enschede en Bergen op Zoom. De KNVB koos clubs die onder meer meisjes- en gehandicaptenelftallen hebben. De helikoptertour eindigt bij de KNVB zelf in Zeist.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *