Bezig met laden...

Logboek

EHang verkoopt haar eerste VT-30, long-range passagiers eVTOL in Japan

EHang verkoopt haar eerste VT-30, long-range passagiers eVTOL in Japan

EHang, een wereldspeler in autonome eVTOL's heeft aangekondigd dat het de eerste bestelling heeft binnengehaald voor zijn VT-30, een elektrische passagiers AAV (Autonomous Aerial Vehicle) met groot bereik.

EHang zal samenwerken met het Japanse MASC (Okayama Kurashiki Mizushima Aero & Space Industry Cluster Study Group), om gebruikers oplossingen met zijn EH216 en zijn VT-30 te onderzoeken en het stedelijke luchtmobiliteitsnetwerk in Japan te ontwikkelen.

Onlangs heeft de EHang's dual-seat AAV EH216, met medewerking en ondersteuning van MASC, demonstratievluchten uitgevoerd in het Japanse Fukushima en Okayama. 

In het bijzijn van vele gasten en media, voltooide de EH216 met succes een demonstratie voor noodhulp-scenario's bij extreem weer (harde wind tot 27,5 m/s) op het Fukushima Robot Test Field (RTF). In 2019 reserveerde de Public-Private Council for Air Transportation Revolution in Japan het Fukushima RTF als een vaste locatie voor testvluchten, met het doel om commerciële toepassingen van eVTOL's in 2023 te realiseren. 

Narisawa Koichi, adviseur bij het bureau voor burgerluchtvaart van het MILT (Japanse Ministerie van Land, Infrastructuur, Transport en Toerisme), zei dat de MLIT van Japan nieuwe richtlijnen voor vliegproeven zal publiceren om de experimentele tests van ondernemingen zoals EHang beter te faciliteren.

Op 23 december demonstreerde een EHang EH216 op het Kasaoka Air Station in Okayama, een demonstratie met een lading van 60 kilogram. EHang heeft zich verbonden om samen met zijn Japanse partners continu de AAV-gebruikscasussen in het Setouchi-gebied te onderzoeken, zoals reizen op het eiland, luchtlogistiek, enz.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *