Bezig met laden...

Logboek

Int'l Military Helicopter Conference 2024 (London, UK)

Int'l Military Helicopter Conference 2024 (London, UK)

De 'International Military Helicopter Conference (IMH) 2024" gaat op 27 tot 29 februari 2024 door in het Twickenham Stadium in London. Het is de 18e jaarlijkse editie en bespreekt de hoogste prioriteiten voor de wereldwijde militaire helikoptergemeenschap. Het bespreekt nu het leveren van capaciteit van de volgende generatie helikopters en het aanpakken van huidige bedreigingen.  

Terwijl landen investeren in de vernieuwing van hun verouderde helikoptervloot of de volgende generatie platforms aanschaffen, laat de veranderende internationale omgeving duidelijke uitdagingen zien bij het opereren tegen peer- of near-peer-tegenstanders. Nu de omvang van de wereldwijde markt voor militaire helikopters naar verwachting zal groeien tot $ 72.81 miljard in 2027, zal IMH het meest waardevolle forum bieden om deze problemen aan te pakken.

Beschrijving van het evenement
 
International Military Helicopter 2024 brengt een brede scala aan internationale militaire experts, waaronder hoge militaire besluitvormers, toonaangevende vertegenwoordigers van de industrie en nationale inkoopbureaus, om de belangrijkste ontwikkelingen in de militaire helikopter gemeenschap uit te dagen en op de hoogte te blijven.

International Military Helicopter 2024 behandelt een reeks belangrijke thema's en onderzoekt de thema's die relevant zijn voor het moderne slagveld en de rol van helikopter en andere VTOL's in de multi-domein gevechtsruimte.

De volgende thema's staan op het agenda:

  • Observaties van hedendaagse conflicten 
  • Uitvoering en status van lopende programma's
  • Nationale en NAVO strategische visies voor roterende luchtvaart
  • Rotarytraining en het leveren van collectieve simulatie
  • Capaciteit van de volgende generatie 2030+
  • Elektrificatie en hybridisatie van voortstuwing
  • Verhogen van de beschikbaarheid en verbeteren van het onderhoud 
  • Integratie van onbemande systemen in de strijdmacht 
  • Versterking van de maritieme capaciteit
  • Rekening houden met toekomstige operationele omgevingen

Nieuw voor de 18e editie van de 'International Military Helicopter'-conferentie is de nadruk op grondpersoneel, gezien het belang van effectieve training om de effectiviteit van de bemanning te verbeteren, en op zoek naar het vergroten van de beschikbaarheid van platforms door middel van technische praktijken, wat van cruciaal belang is bij het inzetten van een effectieve strijdmacht.

Doe met ons mee om ervaringen van recente operaties te delen en te horen van andere internationale deelnemers, die waardevolle perspectieven bieden. Luister bovendien naar de ideeën en de leiderschap van degenen die innovatieve oplossingen kunnen bieden, waardevolle kennis kunnen uitwisselen en belangrijke partnerschappen kunnen opbouwen.

Helispot is media-sponsor van dit evenement en we zullen in de komende weken nog extra aandacht besteden aan de militaire helikopters en de toekomst.

Klik hier voor meer informatie

Foto credit: US Navy - Lyle Wilkie

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *