Bezig met laden...

Logboek

Bristow publiceert 2e duurzaamheidsrapport

Bristow publiceert 2e duurzaamheidsrapport

Helikopteroperator en marktleider Bristow heeft voor de tweede maal een duurzaamheidsrapport gepubliceerd over zijn ecologische en sociale verantwoordelijkheid in het afgelopen jaar 2022.

"Duurzaamheid betekent het juiste evenwicht vinden tussen onze economische, sociale en ecologische verantwoordelijkheden", aldus Bristow President en CEO, Chris Bradshaw. "We moeten ernaar streven om een zo beperkt mogelijke impact op onze lokale omgevingen te hebben. We moeten er ook voor zorgen dat onze activiteiten robuust en veilig blijven door een veilige en voorbeeldige service te bieden aan onze klanten."

Bristow's wereldwijde hoogtepunten op het gebied van milieuduurzaamheid in 2022 zijn onder meer:

  • Het gebruik van een mengsel van 10% duurzame vliegtuigbrandstof (SAF) voor Bristow's vluchten naar de offshore-activiteiten van BP in de Noordzee op het Britse continentale plat;
  • Het verbeteren van het milieubeheer door middel van ISO 14001:2015-certificering - een milieumanagement systeem;
  • Het opzetten van een Corporate Environmental Managementsysteem (de activiteiten in het VK en Brazilië waren in voorgaande jaren gecertificeerd)
  • Het uitbouwen van de partnerschappen met topbedrijven die elektrische verticale start- en landingsvliegtuigen (eVTOL) en korte start- en landingsvliegtuigen (eSTOL) ontwikkelen. Bristow contracteerde met de volgende bedrijven:

Het volledige rapport inclusief de hoofdstukken rond sociale duurzaamheid kun je hier lezen. Bristow is hiermede de eerste helikopteroperator die zo uitgebreid rapporteert over zijn activiteiten om zijn helikopteroperaties milieuvriendelijker te maken.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *